Seďte zdravě

sezeniJistě jste i sami postřehli, že na různých židlích se vám jinak sedí. Na některých pohodlně, na některých máte pocit, že jsou jakési strohé. A při delším sezení začnete mít pocit, že na některých židlích vás bolí záda a na některých vůbec. Když máte sedavý typ zaměstnání, kvalita sezení je důležitá. A tu si můžete vylepšit.



Bohužel, mnozí zaměstnavatelé při výběru kancelářského nábytku neberou v úvahu jeho ergonomii. Častěji bývá na prvním místě design nebo cena. A jako zaměstnanec sedíte na židli, kterou vám vybral nákupčí a za stolem, který se líbí šéfovi. Jak se za ním cítíte vy celý den, pramálo někoho zajímá. Přesto můžete sedět a pracovat tak, abyste se cítili fit a byly zdravý.

Samozřejmě, že vyměnit židli v kanceláři si nemůžete dovolit. Přesto si dopřejte zdravé sezení. Zajistí vám to dynamická podložka na židli. Tím, že je na pohled poněkud nestabilní, musí vaše tělo neustále drobnými svalovými pohyby udržovat záda v vzpřímené poloze. Tím ale brání silnému tlaku obratlů na meziobratlové ploténky a následným bolestem zad. Znají je všichni, kteří dlouho sedí myslíc si, že když jsou svaly uvolněné, tak tělo odpočívá.

zidle

Dynamické podložky se dají použít na všechny typy kancelářských židlí a dodávají se v různých barvách, aby se hodily k barevnému stylu pracoviště. Zvláště tvarované podložky tvaru U uvolní tlak na kostrč, jsou zvláště vhodné pro těhotné ženy, kterým usnadní poslední týdny na pracovišti před porodem. Chválí si je i lidé postiženi hemeroidy.

Protože židle nejsou jen výbavou kanceláři ale i domácnosti, podložky na židli oceníte i doma. Ať už při sezení před televizí nebo nad sbírkou známek či při domácích pracích. Dlouhé vysedávání neprospívá našemu zdraví a když už se mu neumíme nebo nechceme vyhnout, zkusme udělat vše pro to, abychom seděli zdravě. Dynamické podložky nám dovolí sedět zdravě na každém typu židle.
 


 


Jak bude reklama vypadat?
-
Trvalá reklama zde jen za 220 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Jméno *
E-mail *
Webová stránka

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..